Home › Werk en opleiding

Werk en opleiding


Vakantiewerk


Zin in zinvol vakantiewerk?

Geef je dan op voor een vakantiebaan bij Marga Klompé!

Gezocht: vakantiekrachten voor in de zorg, huishouding of horeca!
Volg je een zorgopleiding? En ben je op zoek naar een vakantiebaan waarin je tegelijkertijd ervaring opdoet? Geef onze ouderen de zorg en aandacht die zij verdienen. Zeker weten dat je daarna een koffer vol ervaring hebt!

Ook als je niet zo thuis bent in de zorg, kun je bij ons je handen uit de mouwen steken tijdens de vakantieperiode! Bijvoorbeeld in de huishouding, horeca of de facilitaire dienst. Kom werkervaring op doen en verdien een leuk salaris!

Bij Marga Klompé zetten wij ons samen dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Ook als het vakantiewerk is!

Kom jij onze teams tijdens de vakantie versterken? Geef je op via ons vakantiewerkformulier. Reageer snel, dan ben je verzekerd van werk in je vakantie!

Vacatures


Lees meer...

Stage bij Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé

Opleiding en persoonlijke ontwikkeling staan hoog in het vaandel van onze organisatie. Medewerkers krijgen volop de kans om door te groeien en zich verder te ontwikkelen in hun vak. Opleiding betekent ontwikkeling, jezelf ontplooien, betere kansen voor nu en in de toekomst.
Lees meer...

Arbeidsvoorwaarden

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé biedt goede arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers. Hieronder zijn een aantal voorwaarden beschreven. Wilt u hier meer informatie over neem dan contact op met de personeelsadministratie van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé.
Lees meer...
Terug