Home › Nieuws › Aalten › Gratis workshops Valpreventie

Gratis workshops Valpreventie

Senioren zijn actiever dan ooit en blijven bij de tijd! En nu de lente eraan komt, gaan we weer vaker naar buiten. Lekker op pad, werken in de tuin, spelen met de kleinkinderen. Het is een groot goed om te kunnen doen wat u zelf wilt. Zlimthuis draagt hier graag een steentje aan bij. Met leuke evenementen die gaan over gezond en veilig bewegen. Wij nodigen u van harte uit om gratis deel te nemen aan onze workshops. U krijgt allerlei tips en trucs voor valpreventie en slimme oplossingen in huis. Denk aan beweegtips van onze leefstijlcoach, het belang van goede verlichting, antislip-oplossingen en drempelaanpassingen. Ook gaan we in op handigheidjes voor bij verminderd zicht, beginnende vergeetachtigheid of verminderd oriëntatievermogen. Bekijk de data en meld u aan (helemaal voor niks)!

• Dinsdag 3 april van 18.00 tot 20.00 uur
• Dinsdag 17 april van 18.00 tot 20.00 uur
• Donderdag 19 april van 10.00 tot 12.00 uur
• Donderdag 26 april van 10.00 tot 12.00 uur

Locatie: Zlimthuis, ’t Brewinc (2e verdieping), IJsselkade 17, Doetinchem

Soepel & Fit Beleef-evenement
Ook organiseert Zlimthuis een Beleef-evenement op woensdag 11 april van 10.00 tot 11.30 uur en van 11.45 tot 13.15 uur. Per tijdsblok starten we met een mini-workshop valpreventie. Daarna kunnen deelnemers heerlijke hapjes proeven van Apetito, een sprong wagen op de Bellicon trampoline en hun gezondheid laten checken bij leefstijlcoach Paul Zeeders. Ook kunnen deelnemers rondlopen in het Beleefhuis van Zlimthuis, waar onze Zlimthuis experts graag alle vragen beantwoorden. De locatie is: ’t Brewinc, IJsselkade 17 in Doetinchem (2e verdieping).

Aanmelden
Meld u aan per e-mail via info@zlimthuis.nl of bel naar 088 17 17 370.


Zlimthuis is in 2015 opgericht als dienstverlener voor ledenorganisatie Kruiswerk Achterhoek. Sindsdien is Zlimthuis verder ontwikkeld naar dé totaalpartner voor het realiseren van woongeluk: comfortabel en veilig wonen voor iedereen. Voor mensen die vol in het leven staan. Maar ook als er sprake is van verminderde mobiliteit of beginnende vergeetachtigheid. Wij hebben experts in dienst die op de hoogte zijn van alle producten en technische mogelijkheden voor in en rondom huis, en die kennis hebben van ziektebeelden en zorg. Denk aan inbraak- en brandpreventie, valpreventie en wonen met beginnende vergeetachtigheid.

Terug