Home › Nieuws › Algemeen › SZMK ontvangt certificaat voor voedselveiligheid

SZMK ontvangt certificaat voor voedselveiligheid

Marga Klompé (SZMK) heeft vrijdag 21 april voor alle Grand Cafés het certificaat voedselveiligheid ontvangen. Het behalen van dit HACCP-keurmerk toont aan dat Marga Klompé de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne optimaal waarborgt.

Marga Klompé werkte altijd al volgens de HACCP-richtlijnen. Hans Onstenk, manager Horeca: “Met het behalen van het HACCP-keurmerk geven we onze cliënten en bezoekers een stukje extra zekerheid dat wij de veiligheid en hygiëne van de voedingsmiddelen in onze Grand Cafés zeer hoog in het vaandel hebben staan. Wij zetten dan ook graag al onze horecamedewerkers in het zonnetje voor deze prachtige bekroning op hun werk!”

De certificerende instelling Houwers Groep is van oordeel dat de interne processen in de horecagelegenheden van Marga Klompé voldoen aan de strenge HACCP-normen (Hazard Analysis and Critical Control Points). Deze normen zijn er om gezondheidsrisico’s binnen de distributieketen van voedingswaren te voorkomen.

Horeca
In de Grand Cafés van Marga Klompé worden dagelijks verse maaltijden aangeboden aan cliënten en bezoekers. Ook leveren de horeca medewerkers maaltijden bij mensen thuis en op locatie. Er is een ruime keuze uit verschillende menu’s, ook klanten die een dieetmaaltijd bestellen.


Terug