Home › Diensten en behandeling › Logeren

Logeren

Mensen die zorg nodig hebben, zijn afhankelijk van de hulp van mantelzorgers. Om die naaste omgeving te ontlasten kent Marga Klompé verschillende logeermogelijkheden.

Een veilig logeeradres
Logeren kan uitkomst bieden als het niet lukt de zorg die nodig is voortdurend te organiseren. Marga Klompé biedt een veilig en fijn logeeradres in Meddo vvoor mensen die dementiezorg nodig hebben. Voor mensen met een lichamelijke beperking zijn logeerkamers aanwezig in De Molenberg in GroenloDe Hassinkhof in Beltrum, De Vredense Hof in Winterswijk en De Hoge Weide in Lochem. Logeren kan voor één of enkele vaste dagen per week. Maar ook voor de nacht, het weekend of tijdens vakantie van een mantelzorger. Deze kamers kunt u vooraf reserveren. Op de overige locaties is logeren mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Op alle locaties is een maaltijdvoorziening aanwezig waar u als logé, eventueel samen met uw naasten of mantelzorgers een heerlijke maaltijd kunt nuttigen.

Meer informatie
Voor meer informatie over logeren kunt u contact opnemen met ons team van Service & Bemiddeling op telefoonnummer 0544 – 47 41 14 of via het mailadres: serviceloket@szmk.nl.


Terug