Home › Diensten en behandeling › Maaltijden

Maaltijden

Maaltijden
U houdt van lekker eten. Maar u hebt niet altijd zin om zelf te koken. Of het wordt u gewoon te veel. De maaltijdservice van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé biedt dan uitkomst. U kunt de maaltijd zowel thuis als in één van onze gezellige restaurants gebruiken. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat; u kunt erop vertrouwen dat uw maaltijd met de grootste zorg wordt bereid en van goede kwaliteit is.

Restaurant
Wanneer u het prettig vindt om samen met anderen de maaltijd te gebruiken, kunt u terecht in het restaurant in één van onze locaties. Daar is de tafel al voor u gedekt en u kunt er zeven dagen per week terecht. In het restaurant is er altijd iemand aanwezig die u de weg wijst.

Thuis
Wilt u de maaltijd thuis gebruiken, dan kunt u kiezen uit verschillende menu’s. Wij kennen een warme maaltijd, een koelversmaaltijd of een diepvriesmaaltijd, afhankelijk van de plek waar u de maaltijd bestelt. De maaltijd wordt bij u thuis bezorgd op een afgesproken tijdstip. Naar keuze bestaat de maaltijd uit één, twee of drie gangen. En uiteraard houden wij rekening met uw dieet. De maaltijden zijn alleszins redelijk geprijsd, vaak zelfs tegen bereidingsprijs. Geen zin om te kiezen? Dan is er het ‘menu du chef’.

Wilt u meer weten over onze maaltijdservice, dan kunt u bellen met één van onze medewerkers van afdeling service en bemiddeling. Het telefoonnummer is: 0544 – 47 41 14. Mailen kan ook: serviceloket@szmk.nl.

Klik hier voor het downloaden van een brochure.

Terug