Home › Over ons › Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Actiz, de brancheorganisatie voor zorgorganisaties, heeft samen met de Consumentenbond, de Nationale Patiënten en Consumenten Federatie (NPCF) en de LOC (zeggenschap in zorg) nieuwe leveringsvoorwaarden voor de zorg vastgesteld. Marga Klompé (SZMK) past deze voorwaarden toe bij de levering van Thuiszorg (wijkverpleging), Geriatrische revalidatie en Wlz-zorg. Het gaat zowel om zorg aan cliënten thuis en om zorg aan cliënten die in een woonzorgcentrum of een verpleeghuis wonen of kortdurend verblijven.

In de voorwaarden staan de rechten en de verplichtingen van de cliënt en de rechten en verplichtingen van Marga Klompé. Hierin staat concreet wat de cliënt van ons mag verwachten en ook wat wij van de cliënt mogen verwachten. Hieronder kunt u de voorwaarden Algemene voorwaarden lezen door op de groene tekst te klikken. Na het open van het document kunt u deze downloaden en via ‘Opslaan als’ eventueel opslaan.


De voorwaarden zijn op onze site geplaatst als pdf-bestanden (portable document format). Om een pdf bestand te kunnen lezen en/of afdrukken, heeft u het gratis programma Adobe Acrobat Reader nodig. Om Adobe Acrobat Reader te installeren, kunt u op deze link klikken.

Terug