Home › Diensten en behandeling › Personenalarmering

Personenalarmering

Personenalarmering
U woont zelfstandig thuis. En dat gaat prima. Maar als u dringend hulp nodig hebt, en u kunt niet meer zelf naar de telefoon. Wat dan? Een personenalarmering kan u een veilig en zeker gevoel geven.

Met personenalarmering van Focus Cura in samenwerking met Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé weet u altijd zeker dat er iemand hulp komt bieden als u dat dringend nodig hebt. Focus Cura plaatst bij u thuis een alarmeringsapparaat. U draagt zelf om uw hals een zender met een knop (halsmedaillon). Zo kunt u overal en op ieder moment een alarmoproep geven.

Afhankelijk van de situatie komt één van de medewerkers van Marga Klompé bij u langs of wordt een door u uitgekozen contactpersoon gewaarschuwd. In geval van een noodsituatie wordt 112 ingeschakeld. Een veilig gevoel!

Alarmopvolging
Hebt u als mantelzorger of vrijwilliger de zorg voor een zelfstandig wonende oudere of chronisch ziekte? Dan is het fijn om te weten dat u altijd kunt rekenen op de ondersteuning van Marga Klompé. Mocht zich een acute situatie voordoen, kunt u met één druk op de knop hulp vragen en u wordt direct geholpen.

Kosten
Aan het gebruik van personenalarmering zijn kosten verbonden. U betaalt eenmalig aansluit- en installatiekosten en vervolgens vaste maandelijkse abonnementskosten. Voor alarmopvolging wordt een apart tarief berekend.

Voor meer informatie kunt u terecht bij afdeling service en bemiddeling van Marga Klompé. Het telefoonnummer is 0544 – 47 41 14. U kunt ook mailen naar: serviceloket@szmk.nl.

Klik hier voor de leveringsvoorwaarden voor Alarmopvolging.

Terug