Home › Thuiszorg › Terminale thuiszorg

Terminale thuiszorg

Terminale thuiszorg
Het kan zijn dat u veel zorg thuis nodig heeft wanneer de laatste fase van uw leven is aangebroken. In die gevallen kan de Thuiszorg Marga Klompé zowel overdag als in de nacht passende zorg bieden, met alle benodigde begeleiding en hulpmiddelen. Zorg is ook op afroep mogelijk; u laat ons dan weten of en wanneer u ons nodig heeft. Wij werken samen met de vrijwilligers van de terminale thuiszorg. Bij deze organisatie zijn vrijwilligers werkzaam die (’s nachts) bij u kunnen waken indien u dit wenst.

Om u optimale zorg te kunnen bieden vinden wij het van belang om samen te werken met uw huisarts. Wanneer u zeer veel zorg nodig heeft vanwege uw terminale aandoening, kan een verklaring van uw huisarts u recht geven op vergoeding voor uitgebreide zorg.

In al deze moeilijke situaties spreken wij graag persoonlijk met u door wat wij voor u kunnen doen. We kunnen de zorg dan zo goed mogelijk afstemmen op uw behoefte en wensen. Op uw verzoek betrekken wij uw partner of familie daarbij.

Wijkteams Thuiszorg Marga Klompé
Wij werken met wijkteams bij u in de buurt. Deze wijkteams hebben een beperkte omvang, zodat maar een beperkt aantal verzorgenden of verpleegkundigen bij u thuis komt. Vertrouwde gezichten die uw situatie kennen.
Thuiszorg Marga Klompé wijkteams Aalten
Thuiszorg Marga Klompé wijkteams Berkelland
Thuiszorg Marga Klompé wijkteams Oost Gelre
Thuiszorg Marga Klompé wijkteams Lochem 
Thuiszorg Marga Klompé wijkteams Winterswijk
 
Vragen?
U kunt van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur contact opnemen met afdeling service en bemiddeling van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé via telefoonnummer 0544 – 47 41 14 of via het mailadres: serviceloket@szmk.nl.
In het weekend kunt u voor dringende vragen contact opnemen met de bereikbare dienst van de thuiszorg via telefoonnummer 0544 – 47 41 00.

Terug