Home › Diensten en behandeling › Tijdelijke opvang

Tijdelijk wonen bij Marga Klompé

Zoekt u tijdelijk een logeerverblijf waar u ook verzekerd bent van de juiste zorg? Bijvoorbeeld voor herstel of revalidatie na een ziekenhuisopname of wanneer uw mantelzorger even niet voor u kan zorgen? Verschillende woonzorgcentra en verpleeghuislocaties van Marga Klompé hebben speciale appartementen of kamers voor wanneer u een tijdelijke woonruimte nodig heeft. In uw tijdelijke onderkomen vindt u de juiste combinatie van zorg, geborgenheid, rust en activiteit. In de gezellige sfeer van onze horeca gelegenheden kunt u een maaltijd of drankje nuttigen. Ook bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de uiteenlopende activiteiten.

Thuiszorg
Wanneer het nodig of gewenst is, kunt u gebruikmaken van de diensten van onze fysiotherapeut, ergotherapeut of diëtist. Uw huisarts blijft verantwoordelijk voor de medische behandeling. Het doel van kortdurende opname is dat u binnen zes tot maximaal twaalf weken herstelt, zodat u weer zelfstandig thuis kunt wonen. Eventueel met ondersteuning van thuiszorg van Marga Klompé.

Meer informatie over tijdelijke opvang
Bij tijdelijke opvang is uw indicatie het uitgangspunt voor de inhoud en omvang van de zorg die wij kunnen bieden. Onze afdeling Service & Bemiddeling kan u alles vertellen over de mogelijkheden van tijdelijk wonen bij Marga Klompé. Ook kunt u bij hen terecht met vragen over de kosten bij een indicatie of WMO-beschikking, bij particuliere financiering of vanuit een persoonsgebonden budget. U kunt Service & Bemiddeling bereiken op telefoonnummer 0544 – 47 41 14 of via het mailadres: serviceloket@szmk.nl.

Crisis- of spoedopname
Als de zorg van de omgeving plots wegvalt of als er een onverwachte situatie ontstaat die acuut om een tijdelijke oplossing vraagt, bieden wij direct passende hulp. In een crisissituatie kunt u via uw huisarts binnen 24 uur bij ons terecht voor een opname. Ook bij een crisis- of spoedopnamen is uw indicatie het uitgangspunt voor de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Meer informatie over crisis- of spoedopname
Vragen over crisis- of spoedopname? Dan kunt u contact opnemen met Service & Bemiddeling op telefoonnummer 0544 – 47 41 14 of via het mailadres: serviceloket@szmk.nl.


Terug