Home › Werk en opleiding

Werk en opleiding


Vacatures


Lees meer...

Opleiden, leren en ontwikkelen bij Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé

Opleiden, leren en ontwikkelen staan hoog in het vaandel van onze organisatie. Medewerkers krijgen volop de kans om door te groeien en zich verder te ontwikkelen in hun vak. Opleiden is ontwikkelen, jezelf ontplooien, betere kansen voor nu en in de toekomst. Als organisatie faciliteren we dat jouw kennis altijd up-to-date is, maar we verwachten wel dat jij verantwoordelijkheid neemt voor je eigen vakmanschap.

Leerwerkplek (BBL)
Wil je je ontwikkelen en verder leren en wil je dat graag in de beroepspraktijk doen? Dan kun je bij Marga Klompé terecht voor een opleidingsplaats in de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Je combineert leren en werken in een praktijkervaringsgerichte leerroute waarbij je opgeleid wordt tot verzorgende IG (niv. 3) of verpleegkundige (niv. 4). Deze verkorte opleidingen duren twee jaar en je volgt de opleiding aan het Graafschap College. Je komt leren en werken binnen verschillende afdelingen van Marga Klompé en doet zo ervaring op in onze kleinschalige woonzorgcentra, verpleeghuizen en de thuiszorg. Tijdens je opleiding ga je een leerarbeidsovereenkomst aan met Marga Klompé en ontvang je een salaris conform CAO-VVT.

Houd onze vacaturepagina in de gaten! In de maanden mei en oktober starten wij de werving- en selectieprocedures voor BBL-plekken in de zorg. De opleiding start in september/oktober en/of in februari. Je kunt je ook aanmelden via de de Job Agent onderaan de vacaturepagina [link naar Job Agent]. Zo houden we jou via e-mail op de hoogte van de vacatures die te maken hebben met leren en werken in de zorg. Meer weten over leerwerkplekken bij Marga Klompé? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Stageplaatsen (Beroeps Opleidende Leerweg, BOL)

Onze organisatie biedt voor diverse opleidingen stageplaatsen aan. Dit geldt niet alleen voor de opleidingen in de zorg, maar bijvoorbeeld ook voor administratieve of facilitaire opleidingen. Wil je meer informatie over stages (BOL) of je aanmelden? Mail dan naar lerenenontwikkelen@szmk.nl

Leren op een leerafdeling

Marga Klompé heeft in locatie De Hoge Weide in Lochem een leerafdeling opgezet. Dat is een stageomgeving waar je, afhankelijk van je opleiding, voor een langere periode samen met stagiaires van andere opleidingen een afdelingsteam vormt. Het unieke hiervan is dat je van en met elkaar kunt leren, multidisciplinair. Je gaat er zelfstandig leren en werken. Na enige weken ben je al zelfstandig inzetbaar voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Deze werkzaamheden betreffen niet alleen de kerntaken maar bijvoorbeeld ook de organisatie van de afdeling en overleg met collega’s. Je komt dus met alle aspecten van je beroep in aanraking.

Meer weten over opleidings- en/of stagemogelijkheden?
Neem dan contact op met de adviseur leren en ontwikkelen, telefoon 0544 - 47 41 00 of mail naar lerenenontwikkelen@szmk.nl.Arbeidsvoorwaarden

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé biedt goede arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers. Hieronder zijn een aantal voorwaarden beschreven. Wilt u hier meer informatie over neem dan contact op met de personeelsadministratie van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé.
Lees meer...
Terug