Home › Werk en opleiding

Werk en opleiding


Vakantiewerk


Zin in zinvol vakantiewerk?

Geef je dan op voor een vakantiebaan bij Marga Klompé!

Gezocht: vakantiekrachten voor in de zorg, huishouding of horeca!
Volg je een zorgopleiding? En ben je op zoek naar een vakantiebaan waarin je tegelijkertijd ervaring opdoet? Geef onze ouderen de zorg en aandacht die zij verdienen. Zeker weten dat je daarna een koffer vol ervaring hebt!

Ook als je niet zo thuis bent in de zorg, kun je bij ons je handen uit de mouwen steken tijdens de vakantieperiode! Bijvoorbeeld in de huishouding, horeca of de facilitaire dienst. Kom werkervaring op doen en verdien een leuk salaris!

Bij Marga Klompé zetten wij ons samen dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Ook als het vakantiewerk is!

Kom jij onze teams tijdens de vakantie versterken? Geef je op via de vakantiewerkvacature op www.szmk.nl/vacatures. Reageer snel, dan ben je verzekerd van werk in je vakantie!

Vacatures


Lees meer...

Leren en ontwikkelen (BOL en BBL) bij Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé

Opleiding en persoonlijke ontwikkeling staan hoog in het vaandel van onze organisatie. Medewerkers krijgen volop de kans om door te groeien en zich verder te ontwikkelen in hun vak. Opleiding betekent ontwikkeling, jezelf ontplooien, betere kansen voor nu en in de toekomst.

Stageplaatsen
Onze organisatie biedt voor diverse opleidingen stageplaatsen aan. Dit geldt niet alleen voor de opleidingen in de zorg, maar bijvoorbeeld ook voor administratieve of facilitaire opleidingen.

Leren op een leerafdeling
De Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé heeft in locatie De Hoge Weide in Lochem een leerafdeling opgezet.
Een leerafdeling is een stageomgeving waar je, afhankelijk van je opleiding, voor een langere periode samen met stagiaires van andere opleidingen een afdelingsteam vormt. Het unieke hiervan is dat je van en met elkaar kunt leren, multidisciplinair. Je gaat er zowel zelfstandig leren als werken en na enige weken ben je al zelfstandig inzetbaar voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Deze werkzaamheden betreffen niet alleen de kerntaken maar ook overleg met collega’s en de gehele organisatie van de afdeling; dus alle aspecten van je beroep.

Een kijkje nemen in een e-learningscursus?
De Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé biedt met e-learning haar medewerkers de mogelijkheid aan om het deskundigheidsniveau op peil te houden zodat we kwalitatief goede zorg kunnen blijven geven aan onze cliënten.
Klik hier voor meer informatie over e-learning bij onze organisatie. Hier vind je ook een democursus. Meer weten over opleidingen of stagemogelijkheden? Neem dan contact op met de adviseur leren en ontwikkelen, telefoon 0544 - 47 41 00. Voor BOL stages kan je mailen naar lerenenontwikkelen@szmk.nl. Voor BBL stages kan je mailen naar sollicitaties@szmk.nl.

Arbeidsvoorwaarden

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé biedt goede arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers. Hieronder zijn een aantal voorwaarden beschreven. Wilt u hier meer informatie over neem dan contact op met de personeelsadministratie van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé.
Lees meer...
Terug