Home › Werk en opleiding › Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé biedt goede arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers. Hieronder zijn een aantal voorwaarden beschreven. Wilt u hier meer informatie over neem dan contact op met de personeelsadministratie van Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé.

Voor de medewerkers van de Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé is de CAO-Verpleeg-, Verzorgingshuizen & Thuiszorg (CAO-VVT) van toepassing. Hier staan bepalingen in over salarissen, maar bijvoorbeeld ook over het pensioen. Bekijk de CAO 2018-2019 (1,8 Mb) en download Adobe Reader.

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden maakt het voor medewerkers mogelijk om het arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk naar eigen wens samen te stellen. Bepaalde arbeidsvoorwaarden kunnen worden ingezet om er andere arbeidsvoorwaarden voor terug te krijgen. Zo kunnen werknemers bijvoorbeeld een deel van de eindejaarsuitkering inruilen voor een bepaald doel, bijvoorbeeld voor een fiets, contributie van de werknemersorganisatie of aanvullend pensioen.
 
Aanvullende arbeidsvoorwaarden
De Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé biedt een aantal aanvullende arbeidsvoorwaarden. Zo heeft onze organisatie collectiviteitverzekeringen afgesloten met een aantal zorgverzekeraars: IZZ, Salland, Menzis, Avero Achmea en Agis. Medewerkers kunnen daar gebruik van maken.. Daarnaast bieden wij bijvoorbeeld ook korting bij een aantal  sportscholen en bij schadeverzekeringen, kunnen medewerkers mee doen met het fietsplan en hun vakantieuren kopen en verkopen. Tevens behoren de contributie van het lidmaatschap van de vakbond of beroepsvereniging tot de mogelijkheden.
 
Kindervakantiefestijn in de zomer
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé biedt tijdens de zomervakantie aan medewerkers met kinderen in de basisschoolleeftijd het kindervakantiefestijn aan. Het is geen reguliere kinderopvang maar een festijn, waarbij de kinderen onder deskundige leiding spelen, creatief bezig zijn en er op uit gaan. Onze organisatie wil medewerkers in staat stellen in de zomervakantie te werken zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de opvang van de kinderen.

Terug